Login

FlexScreens funktioner

FlexScreen er en byg-selv løsning, hvilket betyder, du kan designe din infoskærm med forskellige funktioner - du bestemmer selv hvilke. Dermed får du din egen skræddersyede infoskærm. 

VELKOMMEN

Byd dine gæster velkommen med FlexScreen. Præsenter gæster ved navn og firma på infoskærmen og informer om det mødelokale, hvor mødet skal finde sted. På den måde vil dine gæster føle sig velkommen.

INFORMER DINE MEDARBEJDERE

FlexScreen er et internt værktøj, der erstatter opslagstavlen med knappenåle og gule papirslapper. Du kan informere dine medarbejdere om nyheder, vigtige informationer og meget mere.

KALENDER

Med den smarte kalenderfunktion kan du vise informationer for den aktuelle dato, for eksempel arrangementer, events eller møder. Du kan indtaste informationer for kommende dage eller uger, som gemmes og vises den pågældende dag.

BILLEDER

Billeder vil tiltrække opmærksomhed og gøre infoskærmen interessant. Vis flere billeder eller enkeltbilleder og oplev, hvordan skærmen bliver levende og skaber blikfang.

VEJRET

Vis vejrudsigten for alle ugens syv dage eller kun den pågældende dag - du bestemmer selv.

VIDEOER

Du kan bruge infoskærmen til at vise sjove, spændende og interessante videoer. Du kan for eksempel vise reklamevideoer, der skal brande eller illustrationsvideoer, der viser, hvordan et produkt kan bruges. Du kan vise videoer fra YouTube eller Vimeo.

TRAFIK

Er der sket et trafikuheld? Er der kø på motorvejen? Hold dine kunder, medarbejdere, beboere og gæster opdateret med de nyeste trafiknyheder om eventuelle knudepunkter i trafikken.

NYHEDER

Du kan bruge infoskærmen som en nyhedsskærm. Indsætte et nyhedsfeed, der henter nyheder fra DR, Computerworld eller FødevareWatch.

REKLAME

Reklamer for dine produkter, din butik, kirke eller skole. Brug FlexScreen som en reklameskærm og skab målrettede reklamer. Som virksomhed eller butik kan du lade sponsorer lave sponsoreret indhold eller kampagner.

TILBUD OG KAMPAGNER

Udnyt dine kunders eller gæsters ventetid. Lav kampagner og tilbud, som kan vises på infoskærmen.

PLANLÆG DINE SLIDES

Opret sider som vises i et bestemt antal sekunder. Hvis du har lagt en video op på en side, kan du angive det antal sekunder, videoen varer, som sidens varighed.

MEDARBEJDERE

Præsenter dine medarbejdere, deres arbejdstitel og arbejdsfelt på FlexScreen.

WIFI

Lad dine medarbejdere, kunder, beboere eller besøgende få glæde af dit gæstenetværk ved at vise dem wifikoden på en infoskærm.

QR

Gør det nemt for dine kunder og besøgende at tilkoble sig jeres WIFI, linke til en hjemmeside, dele en kalender eller sende emails - ved blot at scanne en QR-kode, fra kundens mobil.

Countdown

Tæl ned til et bestemt tidspunkt - med en tekst som der vises. Når tidspunktet er overstået kan du også skrive en tekst bagefter.