Login

Viden


Tips til FlexScreen

Tips til FlexScreen

30. August 2017

Her får du 4 tips til, hvordan du kan bruge FlexScreen infoskærm i en virksomhed, butik, kirke, skole, forening eller andet.

 

1. Gør dine informationer overskuelige

Du kan med fordel inddele dit slide (side) i kolonner eller kasser. Det vil gøre dine informationer læsbare og overskuelige for din modtager. På den måde kan du også lege med det grafiske udtryk og gøre det spændende. 

 

2. Fang beskuerens opmærksomhed

Vi anbefaler, at du bruger billeder. Billeder er en god måde at fange modtagerens opmærksomhed og fastholde den. 

 

3. Brug FlexScreen som reklamesøjle

FlexScreen har forskellige funktioner. Du kan bl.a. bruge infoskærmen til at reklamere for dine varer eller produkter. Du kan for eksempel vise en video, der promoverer din virksomhed eller dine varer. Reklamer er en god måde at skabe mersalg. 

 

4. Skriv kort og præcist

Det er sværere at læse på en digital skærm, end at læse i en bog. Vi foreslår, at du forfatter dig kort og præcist. Når folk går forbi din infoskærm, skal de lynhurtigt kunne læse dine informationer - eller i hvert fald skimme dem - og forstå budskabet. 

 

HUSK! Dine slides vises på samme måde som i en PowerPoint, hvor ét slide vises ad gangen. De forskellige slides kører i ring og vises i den rækkefølge, du har angivet.

 

Du kan med fordel have infoskærme på forskellige lokationer og dermed formidle forskellige budskaber. Prøv dig frem. 

 

Gå på opdagelse i FlexScreens funktioner. Det er nemt at slette en funktion, hvis du fortryder.

Mulighederne er mange, du vælger selv.